• Industria oţelului
  INDUSTRIA OŢELULUI
  Puneţi-vă în valoare avantajele de performanţă: siguranţă pentru procese începând cu tabla groasă, până la folie de aluminiu - discuri de rectificat cilindri pentru uzuri dintre cele mai pronunţate şi pentru structuri de suprafeţe fine.
 • Industria auto
  INDUSTRIA DE AUTOMOBILE
  Elementele turbinelor motoarelor in industria auto si a producerii de energie , componenta deosebita a performantei acestora, cere o rectificare de inalta precizie si de aceea liderii in domeniu aleg: ATLANTIC, pentru o eficienta si o calitate semnificativ ridicata in productia acestor componente
 • Tehnologia transmisiei
  TEHNOLOGIA SISTEMELOR DE TRANSMISIE
  Alegeţi eficienţa funcţională: sisteme de rectificare ATLANTIC pentru o funcţionare lină a cutiilor de viteză, reducerea consumului de combustibil şi o siguranţă în funcţionare de durată.
 • Industria rulmenţilor
  INDUSTRIA RULMENŢILOR
  Pentru o rotire conform dorinţelor dumneavoastră: ATLANTIC oferă un program de produse excepţionale pentru toate prelucrările pentru rectificare şi finisare din industria rulmenţilor, de la lagărele miniatură până la cele mari.
 • Construcţia turbinelor
  CONSTRUCŢIA TURBINELOR
  Specialist pentru discurile abrazive extrem de poroase: capacitate de aşchiere ridicată fără deteriorări termice şi excelentă menţinere a profilului la rate de avans ridicate.
 • Tehnica medicală
  TEHNICA MEDICALĂ
  Calitate de vârf prin produsele cu granulaţie fină de la ATLANTIC: instrumente chirurgicale de înaltă precizie pentru o mai bună vindecare a rănilor / compatibilitate şi o viaţă lungă.
 • Bine aţi venit la ATLANTIC. În calitate de furnizori de mijloace abrazive de înaltă tehnologie oferim soluţii sistem eficiente şi de viitor care sunt utilizate cu succes la nivel mondial în numeroase domenii industriale de la cel al automobilelor şi până la cel al industriilor auxiliare.

ATLANTIC GmbH din Bonn face parte dintre cei mai importanţi producători la nivel mondial de mijloace de rectificare compozite. Prin discurile abrazive, segmentele abrazive, barele de honuit cu cursă lungă, pietrele superfinisare şi manşoanele de honuit sunt fabricate produse şi componente pentru diverse industrii. ATLANTIC este un partener de încredere şi inovativ pentru şlefuiri, finisări şi honuiri. De aici rezultă un program de fabricaţie care cuprinde peste 40.000 produse, prin care este garantată adaptarea individuală la condiţiile de producţie ale clienţilor.

Ca mijloace de rectificare de înaltă performanţă se utilizează corindon sinterizat fabricat electric, respectiv corindon sinterizat, carbid de siliciu, nitrură cubică de bor şi diamant compozit ceramic sau cu răşini sintetice. Produsele finale sunt reprezentate de corpuri abrazive având diametre între 15-1110 mm, segmente de rectificare, pile de honuit, pietre de superfinisare şi manşoane de honuit.

ATLANTIC GmbH activează de peste 90 de ani în acest sector şi dispune de o experienţă enormă rezultată în urma miilor de proiecte de succes. ATLANTIC se mândreşte că lucrează pentru companii de renume din industria rulmenţilor, industria siderurgică, auto, transmisii, în construcţia de turbine, tehnica medicală şi multe alte branşe. Specialistul în rectificări de nivel mondial dezvoltă în cooperare cu clienţii şi producătorii de maşini pentru rectificare, honuit şi superfinisare, concepte de rectificare inovative a căror introducere pe piaţă este însoţită adesea de solicitarea înregistrării de brevete de exploatare sau de patente.

• Competenţă fundamentală de la granulaţii brute până la cele maia fine • Utilizarea unor materii prime de înaltă calitate • Reproductibilitate excelentă determinată de calitatea constant ridicată a produselor • Penetrare a pieţei în toate branşele cheie şi multe industrii de nişă • Produse de înaltă performanţă şi precizie, utilizabile optim în producţia de masă, în condiţii de zi cu zi • Înalte competenţe de consiliere cu o reţea de distribuţie puternic dezvoltată • Interconectare internaţională pentru o calitate optimă şi pentru filialele internaţionale.

SC Atlantic Abrasive s.r.l.
Peter Spanier
Gartenstrasse 7-17
53229 Bonn
Germany
 
Phone: +49 228 408203
P.SpanierqRWhaiQeqBuxY5qXhWmwnatlantic-bonnde

Broşurile noastre internaţionale
14 limbi străine (PDF)